Waarom Design (running-)Lights!

Omdat het uniek en heel mooi is!

Omdat de duurste auto's ook hun richtingaanwijzers zacht laten branden.

De vele lichtpatronen zijn mooier dan disco lampen!

U kunt alle lampen mooi zachtjes laten branden, ook de koplampen en mistlampen! De mistlampen branden dan niet als mistlamp maar net zoals bij vroegere auto's is het omtreksverlichting of stadslicht, daarom hoeft u geen commentaar van de politie te accepteren, mits u dit netjes doet.

Misschien bent u al eens gebruikers tegengekomen? Op meetings onder auto tuners is dit zeer goed mogelijk. Bij wedstrijden wordt het door de meesten al toegepast. 

Het is ook relatief goedkoop en het is makkelijk in te bouwen!


Voor enkele filmpjes  klik hier .


EfficiŽnter verlichten met behulp van de (Duplo)Headlights.

Als u bedenkt waar u kijkt als u met dimlicht rijdt, dan kijkt u, als u dus in beweging bent, toch voorbij de plaats waar dit dimlicht de weg verlicht? Feitelijk is dimlicht dus veel licht maar niet op de plaats waar u kijkt, u kijkt immers verder weg. Liefst zou u met grootlicht rijden, echter u wilt tegenliggers niet verblinden omdat dit zeer onveilig is. Een beetje grootlicht dat de tegenligger niet hindert is dus al veel nuttiger dan veel licht dichtbij. U verlicht dus efficiŽnter, een beetje licht op de goede plaats in plaats van veel licht op de verkeerde plaats. U kunt ook nog hetzelfde doen als nachtdieren door met minder dimlicht te gaan rijden. Uw ogen stellen zich dan in enkele seconden gevoeliger in op minder licht dichtbij waardoor u nog meer ziet, met name in de verte waar u kijkt. Bij de overgang van gedimd naar meer licht reageren uw ogen zeer snel omdat ze ter bescherming zich ogenblikkelijk minder ongevoelig instellen. U krijgt dus 2 factoren waardoor u meer ziet, namelijk een beetje licht op de goede plaats (verder weg) en met minder licht dichtbij stellen uw ogen zich gevoeliger in waardoor u het nog beter ziet. 

 

Even opvallen als u remt, net als bij de dure auto's.

Dit is toegestaan en u voorkomt dat uw mooie en dure auto aangereden wordt. De mooiste auto's doen dit al bij krachtig remmen. Om het alleen bij krachtig remmen te doen kunt u voor enkele euro's een schakelaar bijbestellen voor op het pedaal.

[Mocht uw beveiliging actieve inhoud van onze website blokkeren, klik dan op de waarschuwing

 en sta de geblokkeerde inhoud toe om de knop "Vorige" te laten werken.]

© Design Lights.