Laatste nieuws: {als u twijfelt ververs dan uw beeldscherm (F5)}

April 2007 Er is een artikel geplaatst op de website van ProMotor over efficienter verlichten. Klik hier. Ook hebben wij aansluittips en diverse inbouwvoorbeelden voor de Double Headlights toegevoegd. Klik hier.

30/11/2006 Wij hebben een link naar het programma  Blik op de weg  hier vindt u een aflevering die over verlichting gaat en uiteraard hoe wij hierop inspelen met de Double HeadLights, hoe nuttig dit is. Het is echt de moeite waard om dit te zien en te lezen.

27/11/2006 Wij hebben de site geheel herschreven, we hebben enkele  filmpjes  toegevoegd van auto's met dubbele DesignLights.

20/4/2005 Wij hebben 3 spectaculaire lichtpatronen toegevoegd aan de basis module. Dat zijn een veel sneller pace-car signaal, ook wel race genoemd en een uiterst snel pace-car signaal, waarbij links en rechts elkaar direct opvolgen. Tussentijd is nul. Wij hebben ook een zogenaamd Dynamic signaal bedacht, ook wel wig-wag genoemd. Dit zijn 2 flashes links, dan 2 flashes rechts en dan beide 2 flashes, dan 2 rechts en 2 links en dan weer beide etc. De richting wordt dus telkens omgekeerd! Mail ons a.u.b. wat u van de patronen vindt, geef bijvoorbeeld een cijfer tussen 0 en 10. Maar vertel ons ook wat jullie leuk lijkt, dan kunnen wij het maken voor op de richtingaanwijzers, koplampen enzovoort. 

Wij zijn ook dealer geworden van Autostyle producten. U kunt op deze site uw merk en type auto invullen en zo gemakkelijk vinden wat er bij ons te koop is.

Wisten jullie dat je met 1 moduul op de richtingaanwijzers en 1 moduul op het dimlicht en op de mistlampen, dus totaal 2 modules, dat je 9x9=81 combinaties kunt maken aan de voorkant?? Nb als je het niet flashen maar zacht branden en het remflashen meetelt wel 11x11=121 combinaties. Sommige combinaties zijn echt buitengewoon! Nb als u, net als wij, ook achter nog 2 modules monteert heeft u meer dan 10.000 combinatie mogelijkheden!

19/4/2005 Als u voor een iets zwaardere lamp monteert in uw richtingaanwijzers, 25W i.p.v. 21W, dan is het richting aangeven en de running-lights beter in verhouding tot de koplamp. Vanwege de felle koplamp mogen/moeten de richting aanwijzers voor harder branden dan achter. 

31/03/2005. Voor degene die met de auto niet voor elke remactie het opvallende attentie signaal wil inschakelen zijn wij met een schakelaar bezig die alleen bij krachtig remmen schakelt. Deze kan altijd later gemonteerd worden. Wij hebben de Samenvatting uitgebreid met de specifieke voordelen van het attentie signaal op een rij.

23/3/2005. Wij hebben de knop Samenvatting toegevoegd die beknopt uitlegt waarom DesignLights producten buitengewoon goed werken, refererend aan wetenschappelijke onderzoeken die gedaan zijn. 

22/3/2005. Wij hebben de mogelijkheden en verschillen van onze producten in overzichtelijke tabellen geplaatst om uw keuze te vergemakkelijken.

Het concept van DesignLights is nog verder verbeterd. Het unieke principe, opvallen en gezien worden als je niet gezien wordt, is nog beter geworden indien u tevens gebruik maakt van de Duplo Headlights (ook wel Dimlights genoemd). Deze moduul heeft de optie om ook je koplampen even te laten flashen bij remmen (uiteraard met instelbare maximale tijd) volgens het beproefde en gepatenteerde patroon van DesignLights. Hiermee is ook het enige minder sterke punt van de DesignLights, namelijk dat iemand die zeer slecht kijkt (zeer kort) en een glimp van maar 1 flashende richtingaanwijzer ziet, dat hij of zij deze flash voor richting aanziet en op zou kunnen trekken, mits hij natuurlijk geen tweede maal kijkt. Deze pruts(t)er ziet nu tevens de koplampen synchroon mee flashen en zal zich afvragen wat er gebeurt en beter kijken! N.b. als u Design Lights op uw koplampen heeft kunt u deze ook laten flashen bij remmen!

Sinds kort hebben wij ook een inbouw mogelijkheid in Utrecht. Onder de knop contact kunt u het adres vinden.

Wij hebben uitgezocht of het voor uw verzekering gevolgen kan hebben als u running lights voert omdat dit niet wettelijk geregeld is en daardoor niet volledig legaal is. Wij hebben dit tevens bij een politie opleidingsinstituut en bij een verzekering nagevraagd c.q. uit laten zoeken. Het blijkt dat dit niet het geval is. Een volledige uitleg vindt u onder verzekeringsaspecten.

Voor de auto tuning-styling liefhebber hebben wij een nieuwe toepassing bedacht naast de al eerder vermelde en gedemonstreerde koplampen. U kunt een moduul ook achter aansluiten op de mistachterlichten (of remlampen) en het achteruitrijdlicht. Met een gekleurde lamp in de achteruitrijdlichten heeft u ook aan de achterzijde unieke looplichten. 

Een vernieuwde, goedkopere en op diverse punten verbeterde DesignLights module is leverbaar. Deze heet DesignLights basis, kost 69,- geen accubewaking maar inschakelen via het contact! Tevens hebben wij de DesignHeadlights module blijvend verlaagd naar 34,-

Wij hebben een test ontdekt waarbij 2 overlevings instincten van de mens bepalen wat wij waarnemen! Aangezien ons systeem DesignLights en Design Lights van beide instincten gebruik maakt raden wij u aan om de eenvoudige test zelf te proberen. U zult moeite hebben uw ogen te geloven. U heeft alleen een spiegeltje nodig.

Opruiming diverse modellen!  Zie Aanbiedingen.

Wij hebben het signaal om extra op te vallen bij remmen verbeterd. Voorheen was het snelle flashen (trillend branden) constant. Nu zit er een zeer korte pauze in waardoor het signaal onregelmatiger en nog unieker wordt. Na 3 flashes (0.4 sec) gaat het signaal 1 flash (0.1 sec) uit. Enige verwarring is op deze manier nauwelijks denkbaar. 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontdekkingen, producten, ontwikkelingen of onderzoeksresultaten?? Mail dan naar het volgende adres: Aanmelden Design Lights nieuws.

Er zijn door gebruikers zeer interessante ervaringen gemeld in het gastenboek, Safety-Design Lights blijkt beter te werken dan verwacht wordt.

[Mocht uw beveiliging actieve inhoud van onze website blokkeren, klik dan op de waarschuwing

 en sta de geblokkeerde inhoud toe om de knop "Vorige" te laten werken.]

DesignLights:   Uniek, mooi en veilig!