Leveringsvoorwaarden

Om de unieke en revolutionaire Design Lights producten in uw bezit te krijgen dient u deze voorwaarden te lezen en te accepteren voordat u verder gaat. U doet dit door onderaan op de knop "accepteren" te klikken. Daarna kunt u op de volgende pagina uw gegevens invullen en de bestelling daadwerkelijk plaatsen.

Nadat u de bestelling heeft geplaatst, verzoeken wij u het verschuldigde bedrag over te maken (zie 1) zodat uw bestelling z.s.m. thuisbezorgd kan worden. U kunt uw bestelling binnen 18 dagen terugsturen naar Design  Lights, u krijgt dan het aankoopbedrag minus verzendkosten teruggestort.
Wij willen u er nogmaals op attenderen dat de Design Lights producten alleen geschikt zijn voor 12V gelijkstroom. Op verzoek zijn sommige producten ook in 24V te verkrijgen.

1)  Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag { klik hier  eventueel om de prijzen in een nieuw venster te openen (venster sluiten met Alt F4)} over te maken op Giro 3408312 t.n.v. Design Lights, Rembrandtlaan 33  5161ER Sprang-Capelle, met als kenmerk: "uw postcode + huisnummer".
Als u niet in Nederland woont, of van een buitenlandse bankrekening wilt betalen zijn de internationale codes IBAN: NL16INGB0003408312 BIC: INGBNL2A 

Na ontvangst van uw gegevens maken wij uw pakket verzendklaar en na ontvangst van het verschuldigde bedrag (overmaken kan enkele dagen duren) sturen wij de Design Lights producten aangetekend naar u op. Bij aangetekend verzenden heeft u de garantie dat de bestelling op het door u opgegeven adres zal worden bezorgd. Bovendien is dit de meest veilige manier van betalen. Houdt u rekening met ca 1 week levertijd na indienen van de betalingsopdracht bij uw bank.

2)  De datum waarop u bestelt, is tevens de aankoopdatum voor uw garantie.

3)  Garantievoorwaarden: U heeft 1 jaar garantie op fabricage- en materiaalfouten mits de producten onder "normale" omstandigheden gebruikt wordt en de montage voorschriften in acht worden genomen. Onder normale omstandigheden worden in ieder geval verstaan: gebruik uitsluitend met 12V gelijkstroom systeem. Op gebruikte en afgeprijsde artikelen geldt 1 jaar garantie. Op de acculaders geldt 2 jaar garantie.

4)  Algemene leveringsvoorwaarden: U heeft 18 dagen teruggeef garantie. Eventuele klachten dienen binnen 8 dagen na ontvangst c.q. na het ontstaan ervan gemeld te worden. Het voeren van running lights is, op dit moment, nog niet wettelijk geregeld. Het gebruik ervan is volledig voor eigen risico. Design  Lights heeft aan het ontwerpen en testen van haar producten zeer grote zorg besteed. Desondanks blijft het gebruik van producten voor eigen risico, en aanvaardt Design  Lights geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, ontstaan door levering en/of het gebruik van de door haar vervaardigde producten, voor zover die schade uitstijgt boven het bedrag van de aankoopprijs. Niet correct werkende producten dienen niet gebruikt te worden, maar dienen voor controle te worden toegezonden aan Design  Lights. Voor bestellingen onder de 50 brengen wij transportkosten in rekening. Voor bestellingen onder 20 brengen wij tevens administratie kosten in rekening. Zie onderaan de volgende pagina voor de tarieven.

 

[Mocht uw beveiliging actieve inhoud van onze website blokkeren, klik dan op de waarschuwing

 en sta de geblokkeerde inhoud toe om de knop "Vorige" te laten werken.]

Design Lights:  Uniek, opvallend, nuttig!